Miljonista

Då var jag igång med miljonista (som ni kanske förstår inpirerad av economista-gruppen)! Supertaggad! Detta blir min plattform där jag delar med mig av mina tankar kring privatekonomi och strategier för att nå min första miljon, som jag är en bra bit påväg mot. Hittils ligger det mesta av mitt kapital oinvesterat, pengarna har alltså endast växt genom sparande. I bloggen kommer jag fokusera på sparsamhet som är grunden för ett växande kapital, men även dela med mig av de investeringsformer jag använder mig av längst vägen. Bland annat akiter och fonder, som jag lär mig mer och mer om för varje dag. Hoppas fler vill följa med på resan, inspireras och inspirera mig tillbaks. Puss och kram!!! :)
| |
#1 - - Anonym:

Roliga tips! Skönt att jag inte är ensam med att vara "snål och tråkig". En grej att tipsa om är att räkna ut vad din "timlön" är, och varje gång man ska köpa något värdera produkten i hur mycket tid du skulle behöva slita på jobbet för att få den. Man köper mycket mindre saker!

Svar: Hej! Tack, kul att du tycker det! Haha, brukar också tänka så, bra snålhjälp ja ;)
miljonista.blogg.se

#2 - - Micke :

Vilken härlig blogg och vettiga mål du satt för dig själv. Jag har läst alla inläggen och tror att du går en fin framtid till mötes!
Det jag tar till mig mest är att den bästa tiden att börja spara är nu. (Själv behövde jag bli över 40 för att inse det, så jämfört med mig ligger du långt före).
Jag ser fram mot nya inlägg framöver.

Svar: Tack för så jättefina ord! :) Tur att det aldrig är för sent att bli sparsam ;) roligt att du vill följa bloggen!!
miljonista.blogg.se

Upp